Je wilt afvallen?

sportvasten kuur

Als ervaren Sportvastencoach kun je bij mij terecht voor een fittergy sportvastenkuur. Dit concept is supersterk en reset jouw lichaam. In 10 dagen tijd kun je niet alleen tussen 2kg en 8kg gewicht verliezen maar zul je je ook energieker voelen.

Meer dan 100 sportvasters heb ik met succes door de kuur geleidt.

Bestellen Meer sportvasten...

één van mijn sportvasters op dag 3 van 10

Je wilt meer energie?

vegan switch detoxkuur

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox dieet waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. De voordelen van effectief ontgiften zijn:

  • Tot 4 kilo gewichtsverlies
  • Een versterkte darmflora
  • Meer energie en een fitter gevoel
  • Een mooiere huid
Bestellen meer weten...?

Sportprestaties verbeteren?

Trainen met hartslagmeting!

Sportprestaties verbeteren kan alleen als je discipline hebt. Als polar deskundige kan ik je coachen om te trainen met hartslagmeting. Parallel hier aan loopt trainen en nog eens trainen met de juiste rust- en arbeidsverhouding. Met zowel mijn eigen sportervaring als ervaring in het begeleiden van sporters kan ik absoluut jouw prestaties verbeteren.

meer over polar

Je wilt fitter worden?

Voor recreatieve sporters!

Zoek eerst een duidelijk antwoord waarom en waarvoor je fit wilt worden? In groepsverband of met z’n tweeën sporten zou de eerste keus moeten zijn. Geef niet zomaar op maar haal wel plezier uit het sporten.

 

Wat is jouw sport & bewegen profiel?

Meld je aan voor een screening om jouw sport & bewegen profiel duidelijk te krijgen. Na het invullen van een vragenlijst plannen we een afspraak in de Power Jungle waar ik de screening toe zal lichten en waar we ook even gaan trainen zodat ik jouw fysiek ook kan analyseren. Dan weet ik genoeg om jou een helder advies te geven. De kosten van Jouw Sport & Bewegen Profiel zijn € 25,00.

 

Van bootcamp word je allround fit!

Als je, in teamverband, algemeen fit wil worden voor het dagelijks leven dan is bootcamp nr 1. Jouw kracht en uithoudingsvermogen worden echt vergroot. 

Je kunt zo aansluiten bij de bootcamp lessen die ik geef in de Power Jungle. .

Meer grip op jouw dag?

Mentale coaching

Door te leren hoe jij invloed kunt uitoefenen op jouw dagelijks leven kun je hier meer grip op krijgen. Hiervoor moet je wel de handvaten hebben en die kan ik jou geven. 

Door meer grip te krijgen zul je merken dat jouw geluksgevoel omhoog gaat of in ieder geval constanter zal worden.

Geluk is dagelijkse dingen positief ervaren. Hoe meer deze balans uitslaat naar positief des te meer beleef je het geluksgevoel.

Zelf alvast aan de slag

Personal training en of coaching:

Werkwijze en prijzen:

Stap 1: Gratis screening
screening
€ 0,00
Nadat je onze checklist hebt ingevuld zal ik een (telefonische) afspraak met jou inplannen.
Checklist?
Afspraak?
Vervolg?
Privacy?
Stap 2: Intake
intake gesprek
€ 30,00
Tijdens het intake gesprek zal ik alles vragen wat nodig is om het doel te bereiken.
Duur?
Op afspraak?
Waar??
Op locatie afspreken??
Stap 3: Advies
advies & plan van aanpak
€ 30,00
Je krijgt van mij het advies en plan van aanpak via de mail toegezonden.
Keuze maken?
Leef jouw stijl?
Vervolg?
Privacy?
Stap 4: Testen
fysieke test sessie
vanaf € 30,00
Vraag naar de mogelijkheden
Stap 5: Aan de slag!
aan de slag
v.a. € 60,00

Fittergy coach

Als sportvasten coach en vegan switch detox coach ben ik nauw verbonden met Fittergy. Steeds meer komt vasten goed in het nieuws en uit vele onderzoeken blijkt vasten een sterk “wapen” tegen overgewicht en gifstoffen.

 

Stress management

Een belangrijk onderdeel om meer energie te ervaren is stress management. Stress ontkom je niet aan in het dagelijks leven. Als ik jou zou coachen dan leer je wat stress precies is en, minstens net zo belangrijk, wat het doet met jouw lichaam. Naast de mentale coaching zal ik advies geven op gebied van voeding met eventueel het toevoegen van supplementen.  

afvallen

wil je een slimme eter worden?

Ik zet voornamelijk in op eetpatroon bijsturen, af en toe uit de slof schieten, eens een dag weinig eten. Ik noem het tactisch eten!

direct een afspraak maken?

Afvallen

Overgewicht wordt steeds een groter probleem. Het aanbod van diëten in de vorm van boeken en programma’s wordt ook steeds groter. Structureel klopt er hier iets niet. Ik ben van mening dat afvallen in relatie staat met jouw omgeving. Mijn advies is om te zorgen dat jouw dagelijks leven in balans is voordat je gaat afvallen. 

Niemand is het hetzelfde!

De JIJ-factoren DNA, opvoeding, gewoontes, leefomgeving, pieken, dalen en gedragspatronen geven vorm en kleur aan jouw leven. Afvallen en aankomen is een vorm. Als je bij mij wilt komen afvallen dan zal ik jou een helder beeld geven waar de kansen liggen aan de hand van de JIJ-factoren. Je zult merken dat deze werkwijze bevrijdend werkt.