Afvallen

In de basis coach ik op een gezond eetpatroon waarin absoluut ruimte is voor zogenaamde ongezonde voeding zoals snoep, chocola, bier, wijn etc.  Op deze site geef ik al veel tips & trics waar je mee aan de slag kunt. Voor coaching 1 op 1 of in groepsverband particulier of zakelijk kun je zeker bij mij terecht.

Meer energie

Er zijn tal van leefstijl factoren waardoor je energie kunt krijgen maar ook die energie kosten. Mijn vertrekpunt voor meer energie is te zorgen dat je mentaal sterk bent. Daarnaast kan ik jouw coachen om energie goed te verdelen, arbeid en rust is nog wel eens uit balans.  

Coaching

Als je je door mij laat coachen zal ik na een intake & analyse gesprek jouw een adviesplan op maat maken. We hoeven niet veel coach gesprekken te hebben om jouw leefstijl een positieve draai te geven. Mijn analyse en adviesplan geven jouw al veel handvatten om verandering te brengen.

Training

Voor no nonsens training ben je bij mij aan het juiste adres.  Als jij de discipline toont dan toon ik mijn committent. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgebouwd en mooie resultaten mogen zien. Van het weer persoonlijke records halen bij een jeugdige topzwemmer tot weer meedoen, van een recreatieve sporter, aan bootcamp lessen na een kruisband operatie.

Producten

Een aantal producten kun je bij mij aanschaffen. Op gebied van supplementen verkoop ik alleen dat waarvan ik zelf ondervonden heb dat het werkt. Ik ben fan van o.a. creatine en vrije aminozuren – voor sporters, MSM en biologische anti-oxidanten poeder voor elke vorm van stress herstel en rozewortel voor een heldere geest boost. 

Voor bedrijven

Al de bovenstaande diensten en producten zijn in te zetten voor bedrijven. Maar mijn inziens is het scannen van uw bedrijf op gebied van vitaliteit stap nr 1. Dit doen we aan de hand van een SWOT analyse met accent op vitaliteit. Kansen en bedreigingen nemen wij met u door. 

Gratis advies

Op onze site vind je tal van informatie die je zo kunt gebruiken en toepassen in jouw dagelijks leven. Doe jouw voordeel ermee.

Fittergy coach

Als sportvasten coach en vegan switch detox coach ben ik nauw verbonden met Fittergy. Steeds meer komt vasten goed in het nieuws en uit vele onderzoeken blijkt vasten een sterk “wapen” tegen overgewicht en gifstoffen.

www.fittergy.nl

sportvasten kuur

Met de licentie Sportvastencoach kun je bij mij terecht voor een fittergy sportvastenkuur. Dit concept is supersterk en reset jouw lichaam. In 10 dagen tijd kun je niet alleen tussen 2kg en 8kg gewicht verliezen maar zul je je ook energieker voelen.

Meer dan 80 sportvasters heb ik met succes door de kuur geleidt.

Meer weten...?

één van mijn sportvasters op dag 3 van 10

vegan switch detoxkuur

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox diet waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. De voordelen van effectief ontgiften zijn:

  • Tot 4 kilo gewichtsverlies
  • Een versterkte darmflora
  • Meer energie en een fitter gevoel
  • Een mooiere huid
meer weten...?

the shark movement

Ongeveer medio zomer 2019 zal mijn youtube kanaal online gaan. In mijn vlogs zal ik verschillende onderwerpen in het dagelijks leven uitlichten. Ik doe dit op mijn manier waarbij ik probeer te laten zien hoe voornamelijk het ego werkt. Als je éénmaal weet hoe jouw ego werkt dan krijg je nieuwe inzichten.